Over Aajee reklame & advies

Hier wordt
ouderwets hard
gewerkt!

Bij Aajee werken we dagelijks met een team van enthousiaste mensen hard aan de nieuwste communicatiecampagnes van diverse opdrachtgevers. Mediacampagnes, huisstijlen, belettering, alle soorten en maten drukwerk, (audio)visuele producties, websites, relatiegeschenken, maar ook onder andere beursstands, ludieke mailingen en magazines. Niets is ons vreemd en alles is een uitdaging. Dat doen we al sinds 1973!

jaar ervaring

Verschillende opdrachtgevers

Afgeronde projecten

Het team

Eelco Hoekstra

Een echte Drentse ondernemer die goed blijft zitten bij tegenwind en die altijd dezelfde blijft bij succes. Staat als een rots achter z’n bedrijf en ook achter z’n personeel. Komt vaak heel direct over en dat is ook zo. Tikkeltje eigenwijs hoewel hij vaak gelijk heeft.

Danielle Benning

Alle cijfertjes tiptop in orde. Druk of niet druk, geen foutje te bekennen. Ze werkt al heel wat jaartjes bij Aajee en ondersteunt Eelco met diverse andere zaken. Danielle is moeder van twee prachtige meiden en de vriendin van een bevlogen brandweerman. Als ze, tussen alle bedrijven door, nog een uurtje over heeft vind je haar in de sportschool.

Thirsa van Driel

Snel en adequaat gaan niet vaak samen maar bij Thirsa is dit een ander verhaal. Thirsa is een typisch voorbeeld van de juiste vrouw op de juiste plek. Met haar gevoel voor kleur, vorm en typografie en pixel scherpe oog voor detail is zij bij uitstek geschikt om de wensen van de klant vliegensvlug om te zetten naar een verantwoord ontwerp.

Dat vliegensvlug hoort helemaal bij Thirsa haar lifestyle met passies als hardlopen (liefst meerdere keren per week) en kickboksen. Motorrijden staat hoog op haar ‘to-do’ list.

Carla Verbeek

Carla verwerkt en begeleidt de printorders bij Aajee, corrigeert spel- en taalfouten in alle uitgaande teksten, zowel print als digitaal en denkt mee over slogans en andere reclame-uitingen. Haar vrije tijd brengt ze door met haar partner en haar twee honden waarmee ze behendigheidstraining volgt. Verder is ze thuis omringd door een kat, een ezel en heel veel schapen.

Loraine Drenth

"Niet praten maar doen" is haar motto en design één van haar grote passies. Websites bouwen kan ze ook. Mag ook ook wel met haar ervaring in online shoppen.

Loraine heeft het altijd koud en begint "morgen" met sporten. Mag wel graag met de honden wandelen en is een echt familiemens.

Elroy Seijdel

Elroy Seijdel staat zijn mannetje wel. Niet alleen omdat die vrijwel elke dag in de gym te vinden is (want, gedreven fitnessliefhebber). Maar ook omdat die precies weet wat die doet als het aankomt op design en DTP werk. Uw cases zijn bij Elroy, net als de 75kg dumbbells, in bekwame handen!

Een idee bespreken?

Ideeën in je bovenkamer worden vertaald naar concrete campagnes. Puur mensenwerk. Bij Aajee werken louter enthousiaste mensen met hart voor de zaak, die gedreven zijn om altijd het beste werk te maken.

Aajee Reklame & Advies

Toldijk 17-19
7901 TA Hoogeveen
T.   0528 - 26 46 22
E.   info@aajee.nl

Informatie

Hoe kom je bij ons?
Gebruik de routeplanner.
KvK nummer: 04034988

Privacy

Privacy
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google PrivacyVoorwaarden

Copyright © 2024 Aajee Reklame & advies. All Rights Reserved.